Biomonkie

Biologische Winkel Roosendaal

Friday, 30 May 2014

recepten

Aardappel-courgetteschotel Ingrediƫnten 500 gr aardappelen, geschild en in schijfjes gesneden 3 eieren 2 1/2 dl melk 1/2 tl kerriepoeder margarine 500 gr courgette, in dunne plakjes gesneden 50 gr geraspte kaas zout en peper Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 175 C. Kook de aardappelschijfjes in kokend water met zout ongeveer 5 minuten. Breng ze over in een vergiet en spoel ze af met koud water. Klop in een kom de eieren los met melk, zout, peper en kerriepoeder. Vet een ovenschaal in met boter en schik daarin om en om de plakjes courgette en de schijfjes aardappel. Schenk hier het eimengsel over. Bestrooi het gerecht met kaas. Zet de schaal ongeveer 40 minuten in het midden van de oven.

No comments :

Post a Comment