Biomonkie

Biologische Winkel Roosendaal

Sunday, 25 May 2014

Recepten

▾ Gegrilde zalm met courgette en snijbiet IngrediĆ«nten olijfolie 4 zalmfilets 1 teen knoflook, in plakjes 1 grote courgette, in schuine dunne plakken 1 kg snijbiet, grof gesneden 1 sinaasappel, schil geraspt en sap geperst 2 el kappertjes 75 ml slagroom of zure room 3 eetlepels grof gesneden (blad)peterselie zout en peper Bereidingswijze Smeer de zalm in met wat olijfolie, zout en peper. Bak of grill de zalmfilets, aan iedere kant ongeveer 2-4 minuten. Verhit in een andere pan olie en bak de knoflook 1 minuut. Voeg de courgetteplakken, snijbiet, sinaasappelrasp en kappertjes toe en roerbak ongeveer 4 minuten op halfhoog vuur. Voeg de room, 2 eetlepels van het sinaasappelsap en de peterselie toe. Warm goed door en breng op smaak met zout en peper. Serveer de zalmfilets op de courgette-snijbietroerbak en serveer er rijst of pasta bij.

No comments :

Post a Comment